Ons Team

Robbert

CEO

Robbert Molenaar is student aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is momenteel aan zijn vierde jaar bezig en bereidt zich voor om het werkveld in te gaan. Robbert is werkende bij een architectenbureau en brengt zijn ervaring met ontwerpen en technisch tekenen mee vanuit zijn studie naar The Green Statement. Robbert zijn interesses liggen bij duurzaamheid en de bouw, daarnaast heeft hij een passie voor fanatiek sporten.

Yannick

CCO

Yannick is derdejaars student Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in digitale marketing, consumentengedrag en neuromarketing. Yannick bezit ook de nodige sales ervaring en kennis. Verder is hij vaak vroeg te vinden in de gym, heeft hij een passie voor Italië en speelt graag een potje schaken.

Bas

CTO

Bas de Gooijer is student aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is momenteel bezig met zijn vierde jaar bouwkunde. Als specialisatie heeft hij architectonische techniek gekozen, hierdoor beschikt hij over de benodigde kennis op het gebied van een duurzame gebouwde omgeving. Hij is op het moment werkende bij een bouw en adviesbureau en beschikt hierdoor over ervaring met technisch tekenenen en omgevingsvergunningen aanvragen. Verder is hij graag bezig met verschillende watersporten met op nummer één kitesurfen.

Stan

CFO

Stan Kraaijvanger is student aan Hogeschool Saxion, hij is in zijn derde jaar aan de opleiding Technische Bedrijfskunde. Hij heeft ervaring opgedaan in een van de snelst groeiende start-ups van Europa en is klaar voor een nieuwe uitdaging. Met zijn expertise op gebied van productie en bedrijfseconomie wilt hij samen met zijn nieuwe collega’s de volgende succesvolle start-up op te zetten. Verder haalt Stan voldoening uit sporten en uitgebreid koken.

Tristan

COO

Tristan Hoogendoorn is een student aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij zit in het derde jaar van zijn opleiding in mechanical engineering. Hij is gespecialiseerd in design van producten en 3d modelleren. Verder sport hij erg graag zoals door te zwemmen en naar de sportschool gaan.